Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Cavalor Pianissimo 20 kg

Cavalor Pianissimo 20 kg

Er spesielt utviklet for hester og ponnier som blir lett stresset eller hester som er vanskelige å håndtere. Pianissimo inneholder urter og andre ingredienser som motvirker overdreven følsomhet. Den inneholder også alle næringsstoffene for et komplett og balansert fôr til konkurransehester. Det er utmerket for hester i hvile. For å redusere nivået på energiinntak får disse hestene mindre fôrkonsentrat og mer grovfôr. Dette resulterer imidlertid i en ernæringsmessig ubalanse.

Pianissimo har et veldig lavt proteininnhold, noe som gjorde den egnet til bruk sammen med grovfôr som er veldig rik på protein (som ensilasje eller vårgress). Med sitt lave proteininnhold er Pianissimo et utmerket fôr til hester som bremser trening etter en sesong, hester som hviler midlertidig (for rekreasjon), hester som er følsomme for høye proteinnivåer og som får tørket gress som grovfôr. Pianissimo er også beriket med omega 3 og Florastimul gir en effektiv absorpsjon av alle næringsstoffer og en sunn fordøyelse.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kamperhaug Gård