Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Cavalor Strucomix Sensitive 15 kg

Cavalor Strucomix Sensitive 15 kg

Ved fôring er Cavalor® Strucomix Sensitive et godt balansert fôr for hester som er følsomme for de forskjellige ingrediensene. Et fôr sammensatt av en gunstig blanding av naturlige elementer som ingefær og fiolett for å spyle giftstoffer ut av kroppen raskere og mer effektivt. Cavalor® Strucomix Sensitive renser og balanserer kroppen. Denne renseprosessen fremmer en helbredende effekt på huden og optimaliserer fordøyelsen. Det lave proteininnholdet i dette fôret lindrer leveren og unngår overflødig varmetap og svette. Cavalor®Strucomix Sensitive er rik på plantefibre og fett. Denne kombinasjonen gir en trygg og langsom energibruk uten magesyke. Cavalor® Strucomix Sensitive er designet for å administreres i kombinasjon med tørr høy med høy stamme. Ikke mat Cavalor® Strucomix Sensitive i kombinasjon med ensilasje eller friskt gress.

 

Daglig rasjon av Strucomix Sensitive pr. dyr, i tillegg til tilstrekkelig grovfôr: som et supplement - maks. 350 g per 100 kg levende kroppsvekt, som et ekstra konsentrat - maks. 700 g per 100 kg levende kroppsvekt. Den daglige fôrrasjonen er avhengig av arbeid, rase og grovfôrrasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kamperhaug Gård