Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Cavalor Superforce 20 kg

Cavalor Superforce 20 kg

Et fôr av høyeste kvalitet, spesielt tilpasset aktive hester som må utføre eksplosive prestasjoner på veldig kort tid i for eksempel hoppkonkurranser eller kortdistansekonkurranser. Under korte, intense prestasjoner (anaerobe aktiviteter) bruker hestens kropp for det meste sukker, som den hovedsakelig får fra korn i fôret (havre, bygg, hvete, mais). Jo mer korn, jo mer energi? Å mate med korn bør ikke overdrives, da det kan skape for mye melkesyre med muskel- og fordøyelsesproblemer som et resultat. Pro-Yeast garanterer at det ikke er fare for forsuring av tarmene.

I tillegg til spesielt utvalgte høykvalitetsblandinger, inneholder Superforce en utmerket blanding av Omega3 og 6 fettsyrer (= trygg energi), et supplement av spesifikke aminosyrer og vitaminer, mineraler og ekstremt lett absorberte sporstoffer. Videre inneholder Superforce Muscle Plus, en forbindelse som hjelper muskelfunksjonen. Muscle Plus består av en kombinasjon av ekstra vitamin E og selen.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kamperhaug Gård