Hopp til innhold

KOM Å BLI MED!

I forbindelse med "Inn på Tunet" gården vår, har vi nå dannet foreningen "MESTRINGSTUNET". Foreningen er registert i enhetsregisteret og frivillighetsregisteret. Målet er å samle en forening omkring virksomheten som favner alle, uansett forutsetninger, slik at alle som vil skal få oppleve gleden av et inkluderende sosialt felleskap, få komme ut i naturen, og oppleve glede i nærhet av og i samspill med dyr. Vi håper på mange medlemmer, alle er velkomne, uansett om man vil være aktiv eller støttemedlem.

Vi ønsker å tilby aktivitetsdager i forbindelse med høytider og merkedager, aktive hverdager, og sanseopplevelser uansett funskjonsnivå.

Noen av våre første mål er utstyr som elektronisk heis, vogn med plass til rullestol, spesialsal for de som trenger det mv. Vi ønsker at ALLE skal med! :-)

Vi håper at mange vil være med å leie snille hester på aktivitetsdager - bake boller og koke kaffe. VI GLEDER OSS TIL Å KOMME I GANG!

Hva får du igjen for å være medlem? Go'følelse! Først og fremst den gode følelsen. Videre vil alle medlemmer få nyhetsbrev, invitasjon till medlemsmøter/aktiviteter, og 10% rabatt på alle varer i butikken på Kamperhaug (untatt våpen og ammunisjon)

Vi håper på en hel haug med innmeldinger! :-)

Kontingent:

- Enkeltmedlem kr. 250,- pr. år.
- Familiemedlem kr. 400,- pr. år

Påmelding til post@kamperhaug-gaard.no. Merk e-posten med "innmelding MESTRINGSTUNET" og skriv navn, adresse og telefonnummer i innmeldingen.

DEL GJERNE, vi blir glad for alle som blir med! :-)

Hilsen oss på Kamperhaug

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter