Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Radicin Hoof Paste 750 ml

Radicin Hoof Paste 750 ml

RADICIN Hoof Paste er en fleksibel hovkrem med bare naturlige ingredienser og et ekstra høyt innhold av ekte bivoks. En veldig glatt og myk krem ​​som er lett å pensle på hoven uten flekker.

RADICIN Hoof Paste har en god evne til å blokkere fukttransport. Bevarer hovens naturlige fuktighet og smidighet uavhengig av årstid og vær. Stabil hovstatus blir verdsatt av hovslageren din for den beste muligheten til å gjøre en god jobb.

Rapsoljen i RADICIN klaverpasta har høyt innhold av enumettede fettsyrer og høy gjennomtrengningsevne. Også beriket med den sterke antioksidanten vitamin E.

Bruk: For stell av hestens hover hele året Forhindrer bløtlegging av hovene i gjørmete høst- eller vårbeiter og reduserer tørking av hoven i sommer- og vintermånedene.

Pensle eller stryke med en svamp på utsiden av eineren og tørr hov. Lett å påføre, flekker ikke ut. Behandle maksimalt 3 ganger i uken.

Ikke bruk på sålen eller bjelken.

Sammensetning: Rapsolje, bivoks, emulgator, vitamin E.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kamperhaug Gård