Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Rutiner og regler

Velkommen inn i resepsjonen :-)

Vi vil gjerne at hundeeier lar hunden bli i bilen til vi har ordnet med papirer og innskrivning. Når alle formaliteter er på plass, hilser vi på hunden og den får undersøke rom og luftegård. Det har ingen hensikt å lage "lange avskjeder", slik at når hunden først er på plass kan eier trygt reise videre til aktuelle reisemål eller hva det ellers måtte være som står på agendaen.

NB! Alle opphold i pensjonatet skal betales ved innsjekking.


Åpningstider

På grunn av pensjonatets fôrings- og tur- rutiner har vi faste tider for levering og henting. 
Vi kan avtale henting og levering utenom oppsatte tider, og det vil da påløpe ekstra avgift for dette (se den til enhver tid gjeldende prisliste).

Alle dager, inn- og utlevering:

kl. 09.00- 10.00 (IKKE SØNDAG)
kl. 17.00 - 18.00 (IKKE LØRDAG)
Følgende hellgidager er pensjonatet stengt for inn- og utlevering:

17. mai
Julaften
1. juledag
Nyttårsaften
1. nyttårsdag
Vi holder åpent alle dager hele året.


Papirer som hunden må ha med seg

Alle gjestene må vise frem gyldig vaksinasjonsattest. Mattilsynets krav sier følgende:

"Ved innsetting av hund må det legges frem attest fra veterinær der det fremgår at hunden er vaksinert mot valpesyke ikke mer enn 2 år før og ikke seinere enn 14 dager før den tas inn. Dette med bakgrunn i det økte smittepresset som er på steder der større antall dyr med ulik bakgrunn samles."

Påkrevde gyldige vaksiner:

  • Vaksine mot parvovirus, valpesykevirus og smittsom leverbetennelse
  • Vaksine mot kennelhoste (parainfluensavirus): (Inngår i kombinasjonsvaksine med parvovirus, valpesykevirus og smittsom leverbetennelse.)
  • Vaksine mot Bordetella bronchiseptica og parainfluensa (kennelhoste) (nesevaksine).

Vi tar ikke i mot hunder med smittsomme sykdommer.

Hunden skal ha gjennomgått markkur/ parasittbehandling etter anbefaling. (1-3 ganger årlig, vurderes utfra smittepress i samråd med veterinær).

Forsikringsselskap og polisenummer ønskes oppgitt i tilfelle noe skulle tilstøte hunden.


Hundens sikkerhet- Eiers trygghet

Alle hunder blir godt behandlet og stelt. Skulle det oppstå sykdom eller skader kontakter vi umiddelbart veterinær og i alvorlige tilfeller eier. Det koster ikke ekstra for vårt merarbeid, men selve veterinærkostnadene dekkes av hundens eier.

Restriksjoner

Vi ønsker å ta i mot alle hunder. Vi ser imidlertid at hunder med aggressiv eller ekstrem adferd ikke kan få være hos oss.

Betaling

Oppholdet betales kontant eller med vipps/kort (debetkort eller kredittkort VISA, Mastercard el.) ved levering av hunden. Om ønskelig kan vi sende faktura, som må innbetales før oppholdet.

Dersom bestilt plass ikke benyttes, må avbestillingen skje innen 7 dager før levering. I motsatt fall betales 50% av prisen for bestillingsperioden. For skolens sommerferie (15. juni - 20. august) er avbestillingsfristen 14 dager. 

Det betales for hvert påbegynte døgn, dag for levering og henting regnes som hele dager. Leverer man f. eks 1. juni og henter 6. juni, belastes 6 dager.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Kamperhaug Gård

Logg inn