Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Vimital Glucosamin 500 gr

Vimital Glucosamin 500 gr

Et naturprodukt laget av skalldyr, med ekstra høy absorpsjonskapasitet. Glukosamin er naturlig tilstede i kroppen og deltar i dannelsen av leddbrusk. Tilsetningen av mangan fremmer oppbygging (ny formasjon) av brusk. Vimital Glucosamine absorberes lett i mage-tarmkanalen, da det er tilstede som glukosaminsulfat. Sulfatet tilfører svovel, noe som også er nødvendig i bruskbygging. Andre typer glukosamin er vanskeligere å oppløse og kan ha dårligere opptak hos hester.

Glukosamin, er et kroppsspesifikt stoff som finnes i itex, brusk, sener og leddbånd. Styrker leddene i hester under trening og motvirker stivhet. Med økende alder reduseres kroppens evne til å produsere glukosamin, noe som kan være en grunn til at eldre hester lider av stive ledd.

Glukosamin er sannsynligvis det mest påviste leddetilskuddet, og mange hesteeiere har opplevd betydelig bevegelsesforbedring hos eldre hester.

I dag vet vi at glukosamin bare er en av flere nødvendige byggesteiner, og vi anbefaler at du vurderer å bruke VIMITAL Form, som er et mer komplett supplement, og VIMITAL Hyaluron 100, som forbedrer smørefunksjonen i synovialvæsken for å forhindre slitasje på leddene .

Med VIMITAL Glucosamine får du litt lavere kostnad enn med kombinasjonen VIMITAL Form og VIMITAL Hyaluron 100, som etter vår erfaring gir bedre langsiktige resultater.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kamperhaug Gård