Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

VImital Multi Pro Balance 1 l

VImital Multi Pro Balance 1 l

VIMITAL Multi Pro Balance inneholder alle viktige vitaminer og mikromineraler for hestens behov. Formulert for å balansere mangler som oppstår basert på moderne hesteoppdrett, trening og nyeste forskning om redusert naturlig tilgang. For ekstra smak er det formulert i fôrmelasse.

Med VIMITAL Pro Balance-produkter kan du enkelt regulere kosttilskuddene basert på individuelle forhold. VIMITAL Multi Pro Balance fokuserer på riktig balanse mellom mikromineraler og vitaminer, slik at du unngår mangler eller overdoser av enkelte stoffer.

Behovet for vitaminer og mikromineraler øker også raskt om vinteren og tidlig på våren når grovfôret ikke lenger har det samme næringsinnholdet. Hesten har heller ikke mulighet til å finne supplerende ernæring når utendørsoppholdet er begrenset til vinterbeiter.

Trening og konkurranse hele året krever samme mengde næringsstoffer som om sommeren, men tilførselen avtar selvfølgelig når hesten ikke kan beite ferskt gress og også får mindre tilgang på grunn av økt mangel på grovfôr.

Hvis hesten har problemer med løs mage om vinteren, er det også en grunn til å være ekstra forsiktig med kosttilskudd fordi løs mage indikerer at tarmen er ubalansert og dermed gir dårligere næringsopptak.

VIMITAL Multi Pro Balance utfyller fôrtilstandens vitamin- og mikromineraldonor. For hester i trening og konkurranse så vel som eldre hester, er VIMITAL Multi Pro Balance gitt for å opprettholde tilførselen av alle viktige vitaminer og mikromineraler og unngå svakheter i kroppens evne til rask gjenoppretting.

Start fra en grunnleggende fôrtilstand og suppler behovet for makro- og mikromineraler samt vitaminer til normale nivåer. Med økt ytelse kompenserer du deretter for behovet for ekstra vitaminer og mikromineraler med en større dose Multi Pro Balance.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kamperhaug Gård